Bihor pentru Ucraina

Asociatia noastra a participat, la invitatia Fundatiei Comunitare Oradea, la o intalnire care a avut ca scop infiintarea unui centru comun de coordonare a actiunilor de sprijinire a refugiatilor ucrainieni. Ne numim Grupul de Initiativa Bihor pentru Ucraina si impreuna cu voluntari de la mai multe organizatii locale, Crucea Rosie, Banca de Alimente, operam un centru de colectare de ajutoare umanitare la depozitul de pe strada Evreilor Deportați (fostă Sucevei) nr. 32-34, vizavi de magazinul Karaviem, deschis sambata si duminica intre orele 12 și 18, iar de luni pana vineri intre orele 17 și 20.

Avemin continuare nevoie de voi si va rugam sa tineti cont de urmatoarele specificatii:

Donati 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 s𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧a 𝐬𝐮𝐛 𝐟𝐨𝐫𝐦a 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐱𝐮𝐫𝐢/𝐜𝐮𝐭𝐢𝐢. Este foarte greu sa manevram si sortam tot ce primim, și ne dorim sa eficientizam procesul, motiv pentru care solicitam sa aduceti bunurile în acest format.

𝐋𝐞𝐧𝐣𝐞𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐭, 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐨𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞 ș𝐢 𝐡ainele- 𝐯a 𝐫𝐮𝐠a𝐦 𝐬ă 𝐟𝐢𝐞 𝐧𝐨𝐢. Cu regret va comunicam faptul ca multe dintre lucrurile primite nu vor putea ajunge mai departe, deoarece sunt într-o conditie în care nu mai pot fi utilizate.

Impreuna suntem mai puternici!

 

Voluntarii asociatiei noastre Ana, Alina, Tina, Alina, Lucian, Vlad, Maya si Teodora s-au alaturat voluntarilor de la alte asociatii in cadrul proiectului Bihor pentru Ucraina la sortat donatii la depozit.

Impreuna reusim sa-i ajutam pe cei aflati in nevoie! Multumim voluntarilor pentru implicare!