Skip to content

Asociatia Anima Verde  – Telefon:  0764 204 680

Despre noi

Asociatia Anima Verde  este o organizație non-guvernamentală ce sustine  educarea copiilor  in domeniul   protectiei mediului inconjurator,  unde acestia invata ce inseamna colectarea selectiva , reciclarea si reutilizarea deseurilor. Având în vedere contextul și provocările actuale, proiectul a demarat in anul 2019 din dorinta de a veni in sprijinul procesului  ecoeducational   din scoli.

Anima Verde promoveaza prin actiunile sale economia circulara, un model de producție și consum care implică partajarea, reutilizarea, repararea, renovarea și reciclarea materialelor și produselor existente cât mai mult posibil. 

Pentru o mai buna invatare  de catre copii   organizam ateliere practice de selectare, reciclare și reutilizare in care acestia pot intelege mai bine transformarea deseurilor. În aceste ateliere copiii au posibilitatea de a reutiliza deseurile din plastic, lemn, metal, textil, cauciuc și a le transforma în mobilier de gradina sau de interior, obiecte decorative sau ornamente pentru sărbători.

Toate obiectele create sunt donate scolilor sau  celor intresati contra unei sume de bani,  donatii  care se folosesc în achiziția materialor necesare continuarii proiectelor. Atitudinea și comportamentul ecologic se învață, implicarea socială și simțul civic merg mână în mână cu educația pentru viață și transformarea copiilor în adulți responsabili și educați. Asociația Anima Verde CIF: 32059804, este eligibilă pentru sponsorizări deductibile conform deciziei Administrației  Judetene a Finantelor Publice Bihor  cu nr. 102276/19.12.2019 și se regăsește în Registrul entităților/unităților de cult pe website-ul ANAF (căutare cu CIF).

IMPLICA-TE

Îţi mulţumim mult pentru ca ai ales să te implicit!

Devino  voluntar

voluntar oradea

     Daca esti o persoana activa si  vrei sa te implici in educatia ecologica a copiilor, ai abilitati hand-made, cunostinte in domeniul protectiei mediului, te asteptam in echipa noastra pentru a desfasura impreuna proiectele ANIMA VERDE. Trimite-ne cv-ul tau.

Ce presupune voluntariatul:

 • Participarea la sesiuni de educatie legate de protectia mediului in scoli
 • Participarea la atelierele practice de selectare, reciclare si refolosire
 • Participarea la evenimentele de fundraising, cum ar fi: targurile, campanii de strangere de fonduri, cursuri destinate copiilor etc.

 Cum te poti inscrie?

Trimite-ne pe adresa  animaverdeoradea@gmail.com CV-ul tau, si ce te-a determinat sa fi voluntat in asociatia noastra.
Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Doneaza

doneaza

DIRECT ÎN CONT (RON) – transfer bancar/OP

Beneficiar: ASOCIATIA ANIMA VERDE

Banca:Banca Transilvania, sucursala Oradea

Cont bancar RON: RO87 BTRL RONC RT05 3075 5901 CIF: 42032105,

Adresă (sediu social, nu punct de lucru sau adresă poștală): Str. Petru Maior, nr. 31, Sanmartin, Jud. Bihor

Detalii plată: donație

Sau

NUMERAR pe baza de chitanta.

Parteneriat sau  sponsorizare

contract

DESCARCA CONTRACTUL DE SPONSORIZARE

Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0764 204 680
• Facilitează un parteneriat sau o sponsorizare
• Suntem deschisi parteneriatelor. Orice ajutor este bine venit. Companiile pot face sponsorizari in bani, produse sau servicii:
• pot alege sa donezi o suma pentru un proiect anume
• pot alege sa implice clientii in campanii de strangere de fonduri (ex: cu urne de bani in magazine sau prin donarea a x% din valoarea unor produse cumparate.
Companiile pot deduce sponsorizarile catre organizatii non-profit in limita a 20% din impozitul lor pe profit pentru anul in curs – e simplu si GRATUIT.
Dacă stii o firmă care s-ar putea implica să susţină un proiect, ajută-ne să intrăm în legătura şi să le trimitem o prezentare sau să ne cunoaştem la o întâlnire. Ne poţi scrie pe animaverdeoradea@yahoo.com

Directioneaza / Redirectioneaza

bara1

Persoanele fizice cu venituri din salarii sau din alte surse sau cei cu PFA sau PFI pot redirectiona in mod GRATUIT 3.5 % din impozitul pe venitul anului trecut catre o organizatie non-profit.

– formularul 230 pentru  1 an

sau

– formularul 230 pentru 2 ani-se bifeaza casuta alaturata din formular

Trimiti formularul completat si semnat, scanat in format PDF, pe adresa: animaverdeoradea@gamial.com

Noi le vom colecta si le vom trimite apoi pe toate catre agentiile ANAF corespunzatoare, cu borderou de primire.

bara2
 • Directioneaza 20% din impozitul pe profit sau venit
 • 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, in functie de cifra de afaceri, il poti directiona fara niciun cost catre ANIMA VERDE . Legea sponsorizarii iti da dreptul sa alegi ce sa faci cu o parte din taxele care sunt colectate de catre stat.

  Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0764204680

 • Facilitează un parteneriat sau o sponsorizare 
 • Suntem deschisi pentru colaborare, orice ajutor este binevenit. Companiile pot face sponsorizari in bani, produse sau servicii:
  • pot alege sa donezi o suma pentru un proiect anume
  • pot alege sa implice clientii in campanii de strangere de fonduri (ex: cu urne de bani in magazine sau prin donarea a x% din valoarea unor produse cumparate.

Companiile pot deduce sponsorizarile catre organizatii non-profit in limita a 20% din impozitul lor pe profit pentru anul in curs – e simplu si GRATUIT.

Dacă stii o firmă care s-ar putea implica să susţină un proiect, ajută-ne să intrăm în legătura şi să le trimitem o prezentare sau să ne cunoaştem la o întâlnire. Ne poţi scrie pe animaverdeoradea@yahoo.com