Curatenia de primavara

Sambata dimineata la 7.30 s-a dat startul primei intalniri de ecologizare la Anima Verde.

Am plecat din Oradea o trupa de 19 voluntari iubitori ai naturii. In fata Primariei Soimi ne-am intalnit cu un grup de copii de la Scoala din Soimi insotiti padurarii de la Ocolul Silvic Soimi, Anca Nistor prietena noastra de suflet de la Primaria Soimi s-a implicat ca de obicei.

Ne-am impartit pe echipe si inarmati cu saci de gunoi si manusi am pornit la lupta cu gunoiul aruncat in natura. Timp de trei ore am batut la pas drumul spre satul Codru, am umplut sac dupa sac de gunoaie care nu-si aveau locul acolo. Desi cantitatea de mizerii aruncate in natura ne-a surprins, voluntarii au continuat cu entuziasm si voie buna, mai ales copiii au fost fericiti de o iesire in aer liber cu un scop frumos. La pranz am facut o pauza cu gustari si apa, apoi am pornit spre Zoo Parc Green Codru in vizita la niste animale superbe. Pe drum am mai colectat cativa saci de ambalaje din plastic si doze, pe aceasta cale recomandam vizitatorilor din natura sa-si ia cu ei mizeriile, natura nu merita sa fie murdarita!

Multumim sponsorului principal SUPERBON pentru asigurarea masinii de transport la statia de sortare ecologica pentru peste 250 de saci de gunoaie, multumim Green Codru pentru invitatia gratuita la Zoo Parc!
Multumim voluntarilor de la oras care s-au deplasat peste 50 de km cu masinile proprii ca sa faca o diferenta si sa dea un exemplu, natura este a noastra a tuturor!
Multumim Primariei Soimi pentru implicare.

Am avut o zi fantastica si ne-am indeplinit misiunea!